Algemeen B&B Tips

Vakantie bij Nederlanders in Portugal: gezellig en vertrouwd!

Logeren bij Nederlanders in Portugal

Vakantie bij Nederlanders in Portugal: gezellig en vertrouwd!

Ontdek de prachtige kustlijn van de Algarve, de heerlijke Portugese keuken of de steden Porto en Lissabon. Portugal is een gevarieerd land wat voor iedereen genoeg te bieden heeft. Ga overnachten bij Nederlanders in Portugal, dan ontvang je de beste tips van je landgenoten en ontdek je de mooiste plekjes van het land.

B&B Casa da Colina Portugal

Een duik in het zwembad bij B&B Casa da Colina is heerlijk verkoelend.

Ontdek de schitterende kuststrook van de Algarve
Zin in een strandvakantie in de Portugese Algarve? Neem een kijkje bij B&B Casa da Colina in Carvoeiro, gelegen op steenworp afstand van de zandstranden van de Algarve. Ook heeft deze B&B met Nederlandse eigenaren een prachtig zwembad… Geniet ’s ochtends van het ontbijt en neem daarna een frisse duik: heerlijk!

B&B Quinta Vale Porcacho vakantie bij Nederlanders

Ontdek de prachtige omgeving rondom B&B Quinta Vale Porcacho.

Bed en breakfast in rustige, bosrijke omgeving
Gelegen tussen de fruitbomen in een uitgestrekt landschap vind je Bed & Breakfast Quinta Vale Porcacho. Karin en Jan ontvangen je gastvrij en bieden je een onvergetelijk verblijf in hun bed en breakfast. De Nederlandse B&B-eigenaren vinden het leuk om je meer over de omgeving te vertellen. Ga bijvoorbeeld een dag kanoën in de Mondego of maak een excursie naar Serra da Estrela.

Quinta da Vida Serena Portugal

Cultuur snuiven in Lissabon en wegdromen bij B&B Quinta da Vida Serena!

Citytrip bij Nederlanders in Portugal
Zo’n 100 kilometer boven Lissabon ligt Bed & Breakfast Quinta da Vida Serena. De B&B bevindt zich in een authentieke Portugese boerderij te midden van de groene heuvels en vlakbij het strand. Jaap en Jeanne bezorgen je graag een verzorgd en ontspannen verblijf. Bovendien is een verblijf in deze B&B ideaal om Lissabon en omgeving te verkennen.

B&B Villa Laguna logeren bij Nederlanders

Bij B&B Villa Laguna geniet je van het prachtige uitzicht over het natuurgebied Ria Formosa.

Golfvakantie in Portugal
Ronald en Anjo besloten in 2008 het roer om te gooien en hebben een prachtige villa verbouwd tot B&B. Deze bed & breakfast ligt dichtbij verschillende golfbanen, dus als de combinatie van golfen en relaxen jou als muziek in de oren klinkt, dan is Bed & Breakfast Villa Laguna een ideaal verblijf voor jou en je reisgenoten.

Retiro no Rio in Portugal

Kom tot rust aan de rivier bij Retiro no Rio in Portugal.

Boek een vakantie bij Nederlanders in Portugal
Begint het bij jou ook al te kriebelen? Vier dan je vakantie bij Nederlanders die hun B&B-droom achterna zijn gegaan! Veilig en vertrouwd, want je krijgt natuurlijk de beste to-do-tips in je eigen taal. Portugese B&B’s die gerund worden door Nederlanders vind je bovendien op de mooiste plekjes van het land.

Algarve Portugal

Tijd voor een welverdiende vakantie in Portugal bij Nederlandse B&B-eigenaren.

Natuurlijk kun je ook het complete aanbod van B&B’s in Portugal bekijken of van alle Nederlanders in Portugal. Boek je favoriete verblijf via Bedandbreakfast.eu, zonder reserveringskosten!

Auteur

Bart van Asperen

2 Comments

Reageer op dit artikel