B&B Tips Bed & breakfast Frankrijk

Vakantie bij Nederlanders in Frankrijk

Bedandbreakfast.eu; Vakantie bij Nederlanders in Frankrijk

Leven als God in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk, dan leer je het land pas écht kennen. Je ontdekt de mooiste plekjes en geniet tegelijkertijd volop van de gastvrijheid en overheerlijke gerechten; Joie de vivre!

Op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk in een maison of chateau
Je kent ze vast wel; de grote chateaus, kastelen en maisons in de groene heuvels van Frankrijk! Veel Nederlanders runnen zo’n bijzondere bed & breakfast in Frankrijk en hebben hun hart gevolgd. Laat je verrassen door de bijzondere verhalen en maak kennis met de Nederlandse B&B-eigenaren in Frankrijk. Zij vertellen je alles over hun droom die uitgekomen is.

Overnachten bij Nederlanders

Overnachten op een prachtig landgoed in Frankrijk bij Chateau La Fragne in Lubersac.

Chateau La Fragne in Lubersac is zo’n geweldige locatie in Frankrijk, die al 13 jaar gerund wordt door Nederlandse eigenaren. Jong en oud zijn hier welkom! Kinderen kunnen zich zelfs omtoveren tot een echte prinses of ridder, daarnaast is Chateau La Fragne de ideale locatie voor een droombruiloft!

Chateau De Digoine

Bijzonder overnachten op een middeleeuws landgoed bij Chateau de Digoine.

Bed & Breakfast in een kasteel in Frankrijk
Wil je graag op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk, bezoek dan een van deze bijzondere B&B’s gevestigd in een kasteel, chateau of landhuis; Chateau de Launay in Méry-Corbon, Domaine Chateau de Digoine in de Bourgogne, Le clos du Chevalier in Le Bastit of Maison Bertine in de Provence.

B&B La Konnet

Bij B&B La-Konnet kun je 3 keer per week genieten van Table d’ Hôtes.

Chambre d’hôtes en table d’hôtes
In Frankrijk kun je tijdens je verblijf in een B&B vaak aanschuiven voor een heerlijk diner. Zo verzorgen Charlotte en Theo drie keer per week een heerlijk diner in hun “chambres et tables d’hôtes” La-Konnet. Ook bij Le Paradis in Buxerulles is het mogelijk om bij het diner aan te schuiven. Kijk op de website voor meer B&B’s die Table d’Hôtes aanbieden.

Terre de Lumière vakantie vieren bij Nederlanders

Terre de Lumière is een volledig vernieuwde Design B&B in de Provence.

Op vakantie aan de Côte d’ Azur
Liever een strandvakantie aan de Côte d’ Azur? Neem een kijkje bij B&B Le Rêve in Saint-Aygulf, op loopafstand van de zandstranden van de Middellandse Zee. Of kies voor een bed en breakfast met zwembad zoals Terre de Lumière gerund door het Nederlandse stel Kees en Elma Verhouden.

Boek een vakantie bij Nederlanders in Frankrijk
Zie jij het wel zitten om Frankrijk te ontdekken, maar ben je de Franse taal niet helemaal machtig? Dan is een B&B-vakantie bij Nederlanders in Frankrijk echt iets voor jou! Je logeert in de mooiste chateaus, gîtes of chambre d’hotes. Kijk op de website voor het complete aanbod van B&B’s van Nederlanders in het buitenland. Bovendien boek je via Bedandbreakfast.eu direct bij de eigenaar én je betaalt geen reserveringskosten. Naar Bedandbreakfast.eu >>

Auteur

Bart van Asperen

Reageer op dit artikel