Wellness

Romantische B&B’s voor een Wellness Weekend

Bedandbreakfast.eu; Spa Weekend in Romantic B&Bs

Wil jij met je geliefde eens heerlijk genieten van een wellness weekend en samen ontspannen bij een Bed & Breakfast met Jacuzzi of Privésauna? Wij hebben de meest romantische Wellness B&B’s in Europa voor je uitgekozen voor een onvergetelijk verblijf.

wellness B&B

Lous Escartoun – Italië

Als jullie allebei van wellness én wintersport houden, dan is Lous Escartoun de ideale accommodatie voor een romantische wellness weekend. Deze unieke Wellness Bed and Breakfast is gelegen in het Italiaanse skigebied Via Lattea, waar je ‘s winters fantastisch kunt skiën of snowboarden. Na een lange dag vol wintersportplezier is het ’s avonds tijd voor ontspanning in de sauna en jacuzzi, waarna je samen voor de haard kunt genieten van een lekker drankje.

spa

Maas&Mechelen – België

Een complete tuin met verschillende wellness faciliteiten zoals een jacuzzi, barrelsauna, buitendouche, ligbedden en een heuse zonneweide… Je vindt allemaal het bij Maas&Mechelen in België. Om je wellness weekend nóg completer te maken, is het mogelijk om een Zweedse massage of Hot Stone massage bij te boeken. Bovendien ligt deze unieke Bed and Breakfast nabij het outlet shopping centrum Maasmechelen Village, waar je urenlang shopplezier beleeft!

jacuzzi

Villa Conmigo – Spanje

In het Spaanse Andalusië vind je een klein paradijsje genaamd Villa Conmigo Bed & Breakfast. Koppels die houden van luxe en verwennerij zitten hier helemaal op hun plaats; neem een duik in het zwembad, geniet van een drankje in de jacuzzi, daag jezelf uit in de gym of kom tot rust in de Finse sauna. Trek gekregen? Schuif aan voor een heerlijk diner of kies voor de royale tapasplank met regionale lekkernijen tijdens je wellness weekend. Tip: maak ook een trip naar het nabijgelegen Málaga of Torremolinos.

Bed and Breakfast Europe

Herrenhaus Gut Bliestorf – Duitsland

Trakteer je geliefde op een romantische overnachting in een historisch landhuis en ga een sprookjesachtig verblijf tegemoet bij Herrenhaus Gut Bliestorf. De gastvrouw en gastheer zijn beiden van adel en vertellen je graag over de bijzondere geschiedenis van het pand. De Bed and Breakfast beschikt onder meer over diverse gastenkamers met een klassieke inrichting, een bibliotheek en op het landgoed kunnen gasten gebruik maken van de sauna. Ideaal dus voor een romantisch wellness weekend!

wellness

Maison Bertine – Frankrijk

Van de Grand Canyon van Europa ‘Gorges du Verdon’ tot de mondaine badplaats St. Tropez: vanuit Maison Bertine bezoek je samen de mooiste highlights van Provence-Alpes-Cotes-d’Azur. Kies één van de stijlvolle gastenkamers en reserveer alvast een onvergetelijk verblijf vanaf het voorjaar. Op die manier kun je samen vanuit de jacuzzi of het verwarmde zwembad optimaal genieten van het schitterende uitzicht op De Montagne Sainte-Victoire.

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

2 Comments

Reageer op dit artikel