Diervriendelijke B&B’s

Op vakantie met de Hond bij Diervriendelijke B&B’s

Bedandbreakfast.eu;

Wil jij niets liever dan op vakantie met de hond? Kies dan voor een onvergetelijk verblijf bij één van de vele diervriendelijke B&B’s in Europa. In overleg met de eigenaren is jouw beste vriend van harte welkom bij de volgende accommodaties!

Le Manoir des Cavaliers – Frankrijk

Beleef het ultieme joie de vivre-vakantiegevoel bij Manoir des Cavaliers, één van de mooiste diervriendelijke B&B’s in Frankrijk. Je verblijft hier op een schitterend landgoed nabij Parijs en het wereldberoemde Kasteel van Chantilly. De B&B biedt verschillende gastenkamers én de eigenaren hebben zelf twee lieve labradors; grote kans dat je hond goed overweg kan met hen. Geniet ervan terwijl je met een drankje op het terras zit.

B&B De Vossenbarm – België

In België hoef je niet snel bang te zijn voor tropische temperaturen, waardoor het land een ideale vakantiebestemming is voor iedereen die honden heeft. Blijf logeren in de Belgische kuststreek bij B&B De Vossenbarm en ontdek de mooie fiets- en wandelroutes die voor de deur liggen. Deze charmante accommodatie beschikt over vijf luxe kamers met alle wensbare comfort én iedere morgen wordt er een ‘schilderijtje van een ontbijtje’ geserveerd.

B&B Pileria del Riso – Italië

Als je op zoek bent naar een extra bijzondere vakantie met de hond, denk dan eens aan een verblijf bij B&B Pileria del Riso in Italië. De B&B is gevestigd bij het indrukwekkende Castello di Strassoldo, waar oude tijden herleven. Je overnacht hier in een watermolen waar vroeger de rijst werd gepeld. De vier gastenkamers hebben hun oude glorie niet verloren, maar zijn wel van moderne gemakken voorzien zoals een eigen badkamer en airconditioning.

Edelsteinpyramide – Duitsland

Er zijn volop diervriendelijke B&B’s in Duitsland, maar dankzij de mooie ligging verdient Edelsteinpyramide een bijzonder plaatsje op deze lijst. Deze Bed & Breakfast staat geheel in het teken van meditatie, yoga en ontspanning, toch zijn er ook vele mogelijkheden om eropuit te trekken in de nabije natuur. Maak tijdens je vakantie met de hond een rondje door het Teutoburger Woud of bezichtig de diverse kasteeltjes en vakwerkboerderijen in de directe omgeving.

Finca Maravilla Verde – Spanje

Ook in Spanje vind je tal van B&B’s om samen met je trouwe viervoeter te overnachten. Zo kun je bij Finca Maravilla Verde heerlijk relaxen aan het zwembad, terwijl de dieren zelf een schaduwrijk plekje opzoeken in de grote tuin. Als het ’s avonds is afgekoeld, dan is het de moeite waard om een wandeling te maken naar het witte dorpje Puerto Serrano. En wat denk je van een glaasje sherry in de bodega bij terugkomst?

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel