Algemeen

Het is hier geen hotel RTL4: glansrol voor bed & breakfast

RTL4

‘Het Is Hier Geen Hotel’ wordt mede mogelijk gemaakt door Bedandbreakfast.eu

Leuk nieuws: RTL4 start binnenkort met het uitzenden van Het Is Hier Geen Hotel. Dit gloednieuwe programma wordt mede mogelijk gemaakt door Bedandbreakfast.eu én er is een glansrol weggelegd voor B&B Hoeve de Plei in Mechelen!

Het Is Hier Geen Hotel RTL4: heropvoeding van 7 jongeren
Volop blowen, gamen en stappen, maar ondertussen geen vinger uitsteken in het huishouden van pa en ma… Het Is Hier Geen Hotel draait om zeven jongeren die hun levensstijl drastisch moeten omgooien, aangezien de maat vol is bij hun ouders. Bas, Dilan, Kevin, Robin, Djill, Joanna en Valerio zeggen hun luizenleventje vaarwel en krijgen in drie weken tijd een stevige heropvoeding, ver weg van ‘hotel mama’.

Natasja Froger
Onder begeleiding van presentatrice Natasja Froger en een aantal ervaren coaches, werken de twintigers keihard aan hun toekomst. Niet alleen leren zij hoe de wasmachine werkt en hoe ze een ei moeten bakken, maar ook hoe ze met geld en tegenslagen kunnen omgaan. Het blijkt dé ervaring van hun leven, waarbij ze soms genadeloos de confrontatie met zichzelf moeten aangaan.

Het Is Hier Geen Hotel RTL4

‘Het Is Hier Geen Hotel’ speelt zich af bij B&B Hoeve de Plei in het Limburgse Mechelen.

B&B Hoeve de Plei
Het programma krijgt in de loop van de serie een bijzondere wending, waarbij de rollen uiteindelijk zijn omgedraaid. Hierdoor leert deze jeugd van tegenwoordig zelf ook hoe het is om voor iemand te zorgen en wat daar allemaal bij komt kijken. Een glansrol is daarbij weggelegd voor B&B Hoeve de Plei, aangezien de opnames van Het Is Hier Geen Hotel hier hebben plaatsgevonden!

Bedandbreakfast.eu
Het Is Hier Geen Hotel wordt mede mogelijk gemaakt door Bedandbreakfast.eu, hier vind je het grootste aanbod van B&B’s wereldwijd. Of je nu een gemoedelijke B&B zoekt in Duitsland, een chambres d’hôte in Frankrijk óf een strak appartement in New York… Er is altijd wel een bed and breakfast dat bij je past! Dus zeg het maar; waar wil jij heen?

‘Het Is Hier Geen Hotel’ wordt vanaf maandag 4 april wekelijks uitgezonden om 21.30 uur bij RTL 4.

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel