B&B Tips

Beleef een magische kerst in een bed & breakfast

B&B voor kerst

Speciale bed & breakfasts voor de kerst.

De gezelligste maand van het jaar is aangebroken. Overal zijn lichtjes, kerstmarkten en feesten: dit is het moment om op adem te komen en tijd te maken voor elkaar. Wat dacht je van een paar dagen weg naar een bed & breakfast? Hier zijn onze tips voor een magische kerst.

B&B Kerst

Kerstmarkt in Duitsland: de echte nostalgische kerstsfeer.

Hartverwarmend gezellig!
De echte nostalgische kerstsfeer beleef je op de Duitse kerstmarkten. Een van de mooiste kerstmarkten van het land vind je in Düsseldorf. Maar ook de kerstmarkten van Keulen of Berlijn zijn een bezoek meer dan waard.

Praag_res.

Kerst in een bed en breakfast in Praag.

Meest romantische kerst ooit
Praag is rond de kersttijd een echte sprookjesstad. Het centrum is prachtig verlicht en overal zijn knusse kroegen en restaurants. Boek een bed & breakfast in Praag en verheug je op de meest romantische kerst ooit!

B&B met kerst

Kerstshoppen: in Londen, Parijs en Madrid slaag je zeker!

B&B in de beste shopping steden
Neem je beste shoppingmaatje mee voor een weekend kerstshoppen! In LondenParijs en Madrid slaag je zeker, maar ook in Moskou en Oslo kun je fantastisch winkelen. Of boek een B&B in modeparadijs Milaan: succes verzekerd.

B&B voor kerst.

Super speciale bed & breakfasts voor Kerstmis.

Magische kerst in een bed & breakfast
Kerst wordt onvergetelijk in een bijzonder bed & breakfast. Slaap bijvoorbeeld in een boomhutkasteelschaapskooi of knus chalet: romantiek ten top.

Bangkok_res.

Nieuwjaar in een bed en breakfast in Bangkok.

Vier nieuwjaar groots!
Nieuwjaar in miljoenenstad Bangkok: dat moet je meegemaakt hebben! Met oud en nieuw zijn overal in de stad feesten: bovenop hotels, in clubs en bars. Ook in New York en Sydney wordt Nieuwjaar groots gevierd.

Op Bedandbreakfast.eu vind je 1.000.000+ (gasten)kamers, appartementen en B&B’s wereldwijd! Zoek en vergelijk eenvoudig op basis van miljoenen onafhankelijke beoordelingen van gasten. Een bed & breakfast is snel geboekt en je betaalt geen reserveringskosten. Direct naar Bedandbreakfast.eu >>

Auteur

Janneke Scheepers

Reageer op dit artikel