Nieuw: korting bij meerdere nachten verblijf in je B&B

Bed & breakfast korting

Een slimme marketingstrategie: korting geven bij meerdere nachten.

Geef je weleens kortingen op de kamerprijs bij een verblijf van meerdere nachten? Vanaf nu kun je deze korting invoeren in het systeem van Bedandbreakfast.eu. Bezoekers zien de lagere prijs bij het doen van een reserveringsaanvraag voor meerdere nachten.

Korting in vier stappen
In de eigenarenservice kun je diverse kortingen bij meerdere nachten verblijf invoeren. Log in met je e-mailadres en wachtwoord en volg de onderstaande stappen (let op: deze functie is enkel beschikbaar voor B&B’s met een uitgebreide vermelding).

  1. Ga in de menubalk bovenin naar ‘Mijn vermelding’ en klik in het uitklapmenu op ‘Kamerprijzen’.
  2. Je ziet nu per kamer de algemene prijzen. Vul bij ‘Korting’ een percentage in, bijvoorbeeld 10%, 15% of 20%. Kies vervolgens het aantal nachten waarbij je deze korting wilt laten gelden, bijvoorbeeld 2 of 3 nachten.
  3. Klik op ‘Toevoegen’. De korting wordt nu onder je kamerprijzen vermeld.

Herhaal desgewenst stappen 2 en 3 voor aanvullende kortingen, zoals oplopende kortingen bij een langer verblijf. Je kunt zoveel kortingen opslaan als je wilt.

Wanneer zijn de lagere prijzen te zien?
De prijzen inclusief kortingen zijn zichtbaar op je presentatiepagina. Bezoekers zien in het reserveringsaanvraagformulier de prijs minus het kortingspercentage dat jij voor de door hen aangevraagde verblijfsduur hebt ingesteld.

Verander je tarieven met de prijzentabel
Wist je dat je met behulp van de prijzentabel van dag tot dag verschillende prijzen kunt invoeren per kamer? Je kunt het hele jaar vooruit plannen! Handig als je in de weekenden standaard een hogere prijs wilt hanteren of wanneer je de prijs verlaagt in het laagseizoen. De kortingsoptie en de prijzentabel zijn enkel beschikbaar voor B&B’s met een uitgebreide vermelding.

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment