B&B Tips Bedandbreakfast.eu Eigenarenservice Promotie & Marketing

Prijzentabel voor je B&B kamerprijzen

Bedandbreakfast.eu; Price table for your room rates

Met de ‘prijzentabel’ kun je van dag tot dag variëren met je kamerprijzen. Ideaal als je eens wilt uitpakken met een aanbieding. Ook als je op vaste dagen in de week een ander tarief wilt vragen, is de prijzentabel een uitkomst.

Merk je dat je doordeweeks minder gasten krijgt dan in het weekend? Dan is het wellicht een goed idee om je prijzen standaard te verlagen op werkdagen. Heb je komende week nog een kamer vrij? Een aanbieding is dé manier om je B&B op het laatste moment alsnog bezet te krijgen.

Price table

Prijzentabel: de variatiemogelijkheden zijn eindeloos.

Prijs van dag tot dag
Je kunt met de prijzentabel voor al je kamers afzonderlijk de prijzen van dag tot dag aanpassen. De variatiemogelijkheden zijn eindeloos en je kunt je prijzen zo vaak wijzigen als je wilt. Meld jouw bed & breakfast nu aan op Bedandbreakfast.eu en probeer de prijzentabel uit, je merkt het vanzelf!

Uitgebreide vermelding
De prijzentabel is alleen beschikbaar voor abonnees van Bedandbreakfast.eu met een uitgebreide vermelding. Neem ook een uitgebreide vermelding en profiteer van handige functies zoals de prijzentabel, het reserveringssysteem, reviews en nog veel meer. Meer informatie en aanmelden >

About the author

Janneke Scheepers

1 Comment

  • Dag Janneke,

    Dit is heel nuttige informatie ! Dank.
    Ik heb heel lang op mijn vergunning moeten wachten en heb daarom bijna het hele seizoen gemist.
    Alle tips zijn welkom.

    Groet, Klaas

Leave a Comment