Algemeen

Bed & breakfast: even wonen in een paradijsje

Bed and breakfast: live in your own little paradise for a while

Je zoekt een bijzondere plek om te overnachten? Geen gewone hotelkamer maar een sfeervol ingericht gastenverblijf met een persoonlijke touch, een mooi uitzicht en een uitgebreid ontbijt? Dan is een bed & breakfast echt iets voor jou.

De mooiste B&B’s snel gevonden
Waar je ook heen gaat, overal ter wereld kun je overnachten in prachtige bed & breakfasts. Je moet ze alleen wel weten te vinden. Daarom heb ik in 2009 Bedandbreakfast.eu opgericht.

B&B-eigenaren kunnen hun accommodatie op Bedandbreakfast.eu presenteren en vindbaar maken. Bezoekers kunnen de bed and breakfasts eenvoudig vergelijken en reserveren. Op die manier hoef je nooit lang naar een geschikte accommodatie te zoeken en kan iedereen een onvergetelijke tijd beleven in een B&B.

bb_italy_breakfast

Een liefdevol bereid ontbijt bij bed en breakfast Terra Mossa in Poggio San Marcello.

Bijzondere belevenissen in een B&B
In een bed & breakfast maak je bijzondere dingen mee die jouw reis of uitstapje een gouden glans geven. In de tuin van mijn Toscaanse B&B ontbijten met uitzicht over glooiende wijngaarden. Genieten van een goed glas wijn op de veranda van mijn chambre d’hôtes in de Ardèche. Bij binnenkomst in je Spaanse Casa Rural denken: “Wauw, het is nog veel mooier dan op de foto’s!”

Het zijn typisch dingen die je beleeft in een bed & breakfast en die het zo leuk maken om een B&B te bezoeken. Een B&B biedt de authenticiteit, ongedwongen sfeer en de persoonlijke service die je minder snel vindt in een hotelkamer, vakantiebungalow of op een camping.

Bed and Breakfast paradijs

Bed & breakfast pareltje pur sang: B&B La Fuente de la Higuera in de Andalusische stad Ronda.

Verborgen pareltjes
Vaak houd ik even mijn adem in bij het zien van weer een nieuw bed & breakfast op Bedandbreakfast.eu. Moet je deze zien! En deze! deze zien! En deze! “Wat een paradijsje”, denk ik vaak. “Wat moet het heerlijk zijn om daar te wonen!” In een bed & breakfast kun je er daadwerkelijk even ‘wonen’, op de mooiste locaties.

B&B La Suita in Dolomieten

De ene B&B is nog mooier en schilderachtiger dan de andere.

Kijk rond op Bedandbreakfast.eu en ontdek ze zelf. Oude Italiaanse wijnhuizen aan het einde van een cipressenlaan. Franse watermolens bij de oever van een rivier. Stadsappartementen die rechtstreeks afkomstig lijken uit een designmagazine. Zuid-Afrikaanse lodges midden in de wildernis. De ene B&B is nog mooier en schilderachtiger dan de andere.

Hanny Arens van Bedandbreakfast.eu

“Er zijn zoveel prachtige B&B’s maar je moet ze wel weten te vinden. Daarom heb ik Bedandbreakfast.eu opgericht.”

Boek een bed en breakfast
Reserveer een verblijf in jouw droompand via Bedandbreakfast.eu en laat je heerlijk in de watten leggen. Wat fijn om even niets te hoeven! ’s Ochtends heb je alle tijd om te ontbijten en ben je klaar om de omgeving te ontdekken. Vanuit jouw bed & breakfast kom je op prachtige plekken waar je anders niet zo snel zou komen. Dus zeg het maar: waar wil je naartoe?

Hanny Arens
Oprichtster Bedandbreakfast.eu

About the author

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers is web editor at Bed & Breakfast Europe. She writes blogs, articles and newsletters about all aspects of the B&B sector in Europe.

Leave a Comment