Uncategorized

Romantisch weekend in een luxe bed & Breakfast

Valentijn in een Bed & Breakfast

Vier Valentijnsdag in een mooie bed & breakfast.

Het is bijna Valentijnsdag, hét moment om iets speciaals te doen met je geliefde. Wat dacht je van een romantisch weekend in een luxueus bed & breakfast? Uitgebreid dineren bij kaarslicht en slapen in een B&B met open haard of jacuzzi? Dit zijn de mooiste bed & breakfast-ideeën voor een onvergetelijke Valentijn.

Bed & breakfast met jacuzzi

Jacuzzi in B&B Engkærgård in Bedsted, Denmark.

Luxe bed & breakfast met jacuzzi
Wil je eens uitpakken, boek dan een bed & breakfast met een jacuzzi. Heerlijk lang badderen en uitgebreid de tijd nemen voor een goed gesprek met een wijntje en een kaasje. Veel B&B-suites zijn ideaal voor een romantisch wellness-weekend met faciliteiten zoals een jacuzzi, sauna en open haard.
Bedandbreakfast.eu Search


Gebruik zoekfilters
Je vindt deze B&B’s eenvoudig op Bedandbreakfast.eu met behulp van de zoekfilters aan de linkerkant van het zoekresultaat. Zet bij ‘Facilities’ bijvoorbeeld een vinkje bij ‘Sauna’, ‘Jacuzzi’, ‘Open Haard’ of andere faciliteiten die je wenst. Het zoekresultaat wordt dan verfijnd: je ziet enkel de B&B’s met sauna/jacuzzi/open haard in de door jou opgegeven locatie.

Romantisch dineren
Uitgebreid dineren bij kaarslicht: veel B&B’s bieden Valentijns-arrangementen met diner. Zoek je een bed & breakfast waar je kunt dineren, ga dan naar het zoekfilter ‘Diner’ en zet een vinkje bij ‘Op verzoek diner mogelijk’. Op die manier kun je het zoekresultaat verfijnen tot je jouw perfecte romantische B&B gevonden hebt. Bedandbreakfast.eu wenst jullie een heerlijke Valentijn!

Dineren in een Bed & Breakfast

Veel B&B’s bieden Valentijns-arrangementen met diner.

Auteur

Janneke Scheepers

Reageer op dit artikel