Bedandbreakfast.eu Eigenarenservice

Reserveringssysteem Bedandbreakfast.eu nu ook op iPad

B&B reserveringssysteem

Reserveringssysteem Bedandbreakfast.eu nu ook goed te gebruiken op de iPad.

Het reserveringssysteem in de eigenarenservice van Bedandbreakfast.eu is voortaan uitstekend te gebruiken op de iPad of andere tablets. Ideaal om snel te reageren op aanvragen en om je beschikbaarheidskalender bij te houden.

Reageren op aanvragen
De schermen in het reserveringssysteem zijn ‘dynamisch’ gemaakt, wat betekent dat ze zich aanpassen aan de grootte van je scherm. Daardoor kun je je reserveringsaanvragen en e-mailcorrespondentie bekijken op de iPad zonder te hoeven scrollen. Ook het reageren op e-mails met behulp van de e-mailsjablonen gaat nu eenvoudig op de iPad of op een andere tablet.

Hoger in het zoekresultaat
Als je het reserveringssysteem gebruikt en iedere reservering in de beschikbaarheidskalender zet, beloont Bedandbreakfast.eu je met een hogere positie in het zoekresultaat. Dit levert meer bezichtigingen en hogere posities in Google op. Je kunt daardoor rekenen op meer nieuwe reserveringsaanvragen.

Meld je aan op Bedandbreakfast.eu
Wij doen er alles aan om het reserveringssysteem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Heb je tips of heb je een idee hoe het nog beter kan, laat het ons weten! Ben je nog geen lid van Bedandbreakfast.eu en wil je wel graag het B&B-reserveringssysteem gebruiken, meld je dan aan voor een vermelding. Meer informatie >>

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment