B&B Tips Unieke B&B's

Unieke B&B’s en Bestemmingen voor Wintersport

Een gemoedelijke sfeer, een knapperend haardvuur en warme dekens… Je skivakantie is pas compleet met een heerlijk verblijf bij een unieke B&B op één van je favoriete bestemmingen voor wintersport. Kies snel jouw ideale B&B in de sneeuw!

Bedandbreakfast.eu; Unieke B&B’s en Bestemmingen voor Wintersport

HetanKota – Finland 

Ervaar de stilte van de natuur bij deze karakteristieke B&B aan de oevers van het meer Ounasjärvi; één van de mooiste bestemmingen voor wintersport in Finland. De B&B grenst aan de ingang van Nationaal Park Pallas-Yllastunturi, waar de sportieve mogelijkheden eindeloos zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van langlaufen of wandelen door de natuur? Ontspan na een actieve dag in de sauna bij HetanKota en laat je vervolgens betoveren door het noorderlicht. 

HetanKota

B&B Boutique Chalet Nono – Frankrijk 

Van alle Franse bestemmingen voor wintersport, is Portes du Soleil misschien wel het meest geliefd. Middenin dit prachtige skigebied vind je B&B Boutique Chalet Nono; een verfijnde en stijlvolle oase van rust. Geniet ’s morgens van een fantastisch ontbijt met streekproducten, droom weg bij de open haard of ontspan in de sauna… Deze heerlijke Bed and Breakfast heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie in de sneeuw, reserveer snel je verblijf.

B&B Boutique Chalet Nono

Villa Campitello – Italië 

In Italië vind je tal van bestemmingen voor wintersport, waarvan de meeste liften zich bevinden in de Dolomieten. Kies daarom voor een heerlijke wintersportvakantie bij Villa Campitello in Val di Fassa. Deze mooie accommodatie biedt een fijne mix van sportiviteit, lekker eten en uitmuntende gastvrijheid. Bovendien maak je vanuit de villa de mooiste skitochten over de spectaculaire hellingen van de Sellaronda. De panoramische vergezichten zal je nooit vergeten!

Villa Campitello

Skivakantie Oostenrijk: Pension Bergmähder

Oostenrijk behoort tot de favoriete bestemmingen voor wintersport, waarbij de prominente wintersportplaats Lech bij velen tot de verbeelding spreekt. Kies tijdens je skivakantie voor een verblijf bij Pension Bergmähder, dit typische chalet beschikt over vier appartementen en een sauna. Na een uitgebreid ontbijt stap je hier direct de piste op: ideaal. En met een beetje geluk kom je deze skivakantie de leden van de Nederlandse koninklijke familie tegen!

Pension Bergmähder

Beyond the Time – Letland 

Ben je op zoek naar unieke bestemmingen voor wintersport? Denk dan eens aan Letland. Om je wintersportvakantie nog nét iets extra’s te geven, is een verblijf bij Beyond the Time een echte aanrader. Deze unieke B&B ligt op zo’n 25 kilometer van Riga en is ondergebracht in een koepelvormig houten huis. Laat je verrassen door de bijzondere constructie van het huis, het eigentijdse interieur design en de idyllische ligging in de natuur.  

Beyond the Time

Deel dit artikel: 

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel