Bijzondere Bestemmingen

Welk type reiziger ben jij?

Door te reizen en te verblijven bij gastvrije B&B’s, ontsnap je eenvoudig aan de alledaagse hectiek. Toch is de perfecte vakantie voor iedereen anders. Verlang jij bijvoorbeeld naar avontuur, cultuur of relax je liever op het strand? Ontdek snel welk type reiziger jij bent en welke bestemmingen het beste bij jou passen!

Bedandbreakfast.eu; Welk type reiziger ben jij?

Cultuurliefhebber

Draag je tijdens je vakantie standaard een reisgids mee in je tas, krijg je geen genoeg van musea en ben je nieuwsgierig naar de historische achtergrond van je vakantiebestemming? Dan reis je graag om meer te leren over de wereld. Een verblijf bij een B&B is voor jou de mooiste manier om je onder te dompelen in de lokale cultuur, waardoor je onvergetelijke herinneringen creëert. Plan alvast je reis naar de volgende bestemmingen:   

Avonturier

Als geen uitdaging jou te groot is, als je een kick krijgt van het onbekende én leeft voor de adrenaline; dan ben je zonder twijfel een avontuurlijke reiziger. Het liefst ga je op ontdekkingsreis door de natuur, waarbij je de meest spectaculaire landschappen trotseert. Zie je jezelf al abseilen langs watervallen, hiken door de bergen of over ruige rivieren raften? Dan ben je ’s avonds wel toe aan een comfortabel verblijf bij een B&B in de natuur:

Zonaanbidder

Word je intens gelukkig van een flinke dosis zonneschijn en vind je het heerlijk om even helemaal niets te hoeven? Tenslotte is het leven al druk genoeg met werk en andere verplichtingen… Als zon, zee en strand voor jou dan ook nog eens de minimale vereisten zijn om op reis te gaan, kan dat maar één ding betekenen: jij bent een echte zonaanbidder. Met een verblijf bij een gastvrije B&B in de zon, ben je verzekerd van een zorgeloze strandvakantie:

Romanticus

Je zet de liefde van je leven op één en je vindt het fijn om zoveel mogelijk quality time met elkaar door te brengen. En of je nu één of tien jaar bij elkaar bent: je weet je partner op vakantie nog steeds te verrassen. Dat kan met een heerlijk diner bij zonsondergang, een avondje bij een knisperend kampvuur of door samen rond te dwalen in een idyllische omgeving. Vier samen de liefde bij een B&B op de meest romantische bestemmingen:

Globetrotter

Materialisme speelt voor jou geen rol, het zijn de ervaringen en herinneringen die ertoe doen. Je werkt hard voor je geld, om vervolgens de bestemmingen van je bucketlist één voor één af te strepen. Reizen zit in je bloed. Eigenlijk leef je om zoveel mogelijk van de wereld te zien en jezelf te verrijken met kennis over natuur, cultuur en nieuwe vriendschappen. Hoewel je vaak ver van huis bent, vind je bij B&B’s over de hele wereld toch dat fijne thuisgevoel:

Hip & Happening

Je vindt het leuk om op de hoogte te zijn van de laatste trends en laat je graag inspireren door tijdschriften, magazines en social media. Mode, sport en gezellige feestjes zijn voor jou onmisbaar in het leven, dus je ziet dit graag terug op je vakantiebestemming. Overdag doe je niets liever dan relaxen op het strand, shoppen of een drankje drinken op het terras. Als je dan ’s avonds de leukste clubs hebt bezocht, is er niets fijner dan te slapen bij een B&B of in je eigen appartement!    

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

1 Comment

  • hallo !!! wij zijn pas terug van een vakantie in de Oostenrijkse bergen!!!Daar gaan wandelen is ons grootste plezier !! Ehrwald is ondertussen (na 25 jaar)onze 2de thuis geworden!!!

Reageer op dit artikel