Bijzondere Bestemmingen

Leuke Last Minute Vakantiebestemmingen en B&B’s

Met een overvloed aan leuke vakantiebestemmingen, is het soms lastig om op tijd de juiste keuze te maken. Gelukkig zijn er genoeg mooie plekken en B&B’s waar je terecht kunt voor een heerlijke last minute vakantie; ontdek ze snel!

Bedandbreakfast.eu; Leuke Last Minute Vakantiebestemmingen en B&B’s

Authentiek Slovenië

Je verwacht het misschien niet, maar Slovenië behoort écht tot de vakantiebestemmingen waar je ook terecht kunt voor zon, zee en strand. Door de ligging aan de Adriatische Zee, geniet je hier volop van een welverdiende strandvakantie. In vergelijking met buurland Kroatië is de Sloveense kust nog een stuk rustiger en authentieker, dus er is altijd wel een last minute B&B of appartement te vinden. Vergeet niet om een dagtocht te maken naar Ljubljana, vanaf de kust ben je er zo.

 

B&B’s in Bretagne

Frankrijk telt vele mooie vakantiebestemmingen, waar je volop kunt genieten van je vrije dagen en het goede leven. Laat de bekende badplaatsen aan de Cote d’Azur even voor wat ze zijn en reis richting de spectaculaire kustlijn van Bretagne. Hier vind je tal van mooie kustplaatsen, witte zandstranden en leuke B&B’s. Tip: maak een wandeling over de roze rotsen van de Granietkust of breng een bezoek aan het imposante kasteel Fort La Latte.

Last Minute Minorca

Ben je op zoek naar rustige last minute vakantiebestemmingen in Spanje, maar vind je het moeilijk om de knoop door te hakken? Kies dan voor een ontspannen vakantie op Minorca! Dit prachtige eiland is de ideale plek voor rustzoekers. Strijk neer op de mooiste stranden, verken het binnenland met een jeep of breng een bezoek aan Ciutadella de Menorca. Boek snel je verblijf bij een gastvrije B&B en een last minute vlucht, zodat de vakantiepret kan beginnen.

Bed and Breakfast Minorca

Le Marche: het geheim van Italië

Wie denkt aan vakantiebestemmingen in Italië, denkt vrijwel meteen aan Rome of populaire regio’s als Toscane en Sicilië. Laat je daarom eens verrassen door de schoonheid en veelzijdigheid van Le Marche. Deze schitterende regio staat ook bekend als de Marken en is vergelijkbaar met Toscane. Het grote voordeel? Het is er minder druk: perfect voor een last minute naar Italië! Vier je vakantie bij een B&B aan de Adriatische Zee of verblijf bij een agriturismo in de bergen:

Op ontdekkingsreis door Albanië

Langzaam maar zeker wint Albanië aan populariteit onder reizigers, maar het massatoerisme is hier nog steeds ver te zoeken. Ga je met het hele gezin op vakantie? Verblijf dan in het noorden van het land; hier vind je prachtige natuurreservaten en de zee loopt langzaam over van ondiep naar diep. De stranden aan de Ionische Zee in het zuiden zijn nóg mooier, vooral tussen de plaatsen Valona en Saranda vind je een aantal ware paradijsjes. Wacht niet langer en reserveer snel een B&B!

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel