Bijzondere Bestemmingen

5 Mooie Bestemmingen voor de Zomervakantie

Ben je op zoek naar een originele vakantie en wil je nieuwe bestemmingen ontdekken? Lees dan snel verder voor de beste tips en ontdek mooie bestemmingen. Van de ruige landschappen in IJsland, tot de bloeiende lavendelvelden in de Provence… Er is voor ieder wat wils!

Bedandbreakfast.eu; 5 Mooie Vakantiebestemmingen voor de Zomer

IJsland: het land van vuur en ijs

Een van de mooie bestemmingen voor de zomer is IJsland. Het land is rijk aan hete bronnen. Ontspan in enkele van de mooiste natuurlijke kuuroorden. Bezoek Myvatn met uitzonderlijke landschappen of neem een duik in de Blue Lagoon: één van de 25 wereldwonderen. Breng ook een bezoek aan de prachtige Gullfoss-watervallen en bekijk de bruisende stad Reykjavik vanaf de top van Hallgrimskirkja. Deze kathedraal is het hoogste gebouw in de stad.

B&B IJsland

B&B Provence: romantisch en betoverend

Ervaar de intense geur van de lavendelvelden, wandel door de straatjes van historische dorpjes en bewonder de ambachtelijke producten: de Provence heeft veel te bieden! Verblijf in een betoverende B&B Provence en ervaar deze prachtige regio. Tip: bezoek de Provence in juli als de lavendelvelden in bloei staan. De abdij van Sénanque mag je ook zeker niet missen. Waar wacht je nog op? Boek nu een unieke B&B Provence en ontdek onderstaande mooie bestemmingen:

Ontdek het veelzijdige Polen

Polen staat wellicht niet hoog op je lijstje, maar het land heeft enorm veel te bieden. Laat je verrassen door het historische centrum van Warschau, de hoofdstad van Polen. Bezoek ook zeker Krakau. Vlakbij deze stad vind je het concentratiekamp Auschwitz, waar je kunt deelnemen aan een indrukwekkende rondleiding. Heb je nog tijd over? Breng dan een bezoek aan de kustplaats Gdansk. Al met al mag Polen zeker niet ontbreken op het lijstje van mooie bestemmingen.

Zomervakantie in de Oostenrijkse bergen

Oostenrijk is de perfecte bestemming voor een familievakantie. Van heerlijk ontspannen in de spa, tot het beoefenen van allerlei sporten. Van de uitgestrekte bossen en meren in het gebergte van Tirol en Karinthië, tot de culturele bezienswaardigheden van prachtige steden zoals Innsbruck. Oostenrijk is een van de mooie bestemmingen die zeker een bezoek waard is deze zomer als je wilt genieten van de natuur.

De Schotse Hooglanden

Het lijstje van mooie bestemmingen sluiten we af met Schotland. Dit land is rijk aan geschiedenis en kenmerkt zich door de indrukwekkende natuur. Bezoek de prachtige historische steden Edinburgh en Glasgow of de eeuwenoude kastelen zoals Eilean Donan. Ook leuk: het beroemde Loch Ness met kasteel Urquhart. Het eiland Skye mag je zeker niet missen tijdens je reis door Schotland. Ontdek de schoonheid van dit prachtige land en verblijf bij een leuke unieke B&B.

Bed and breakfast Schotland

Deel dit artikel:

Auteur

Inge Daniëls

Nieuwsgierig naar nieuwe B&B's en bestemmingen om de mooiste reizen te kunnen maken.

Reageer op dit artikel