Bijzondere Bestemmingen

Topbestemmingen voor de Zomervakantie 2019

De zomervakantie 2019 komt steeds dichterbij, weet jij al waar je naartoe gaat? Europa biedt tal van prachtige bestemmingen, waar je volop geniet van je welverdiende vakantiedagen. Laat je inspireren door de leukste bestemmingen en B&B’s voor de zomer!

Bedandbreakfast.eu; Topbestemmingen voor de Zomervakantie 2019

B&B’s aan de Côte d’Azur

De Côte d’Azur staat bekend om haar bruisende badplaatsen, zoals Cannes en Saint-Tropez. Uiteraard kun je hier terecht voor een flinke dosis zon, zee en strand, maar er is meer! Zo spot je hier tijdens de zomervakantie 2019 de meest luxe jachten en kun je heerlijk rondneuzen in de boutique winkeltjes. Of breng op maandag een bezoek aan de brocantemarkt in Nice. Reserveer snel een gastvrije B&B op je favoriete bestemming in Frankrijk:

Goedkope Vakantie Griekenland

Zit je krap bij kas, maar wil je wel naar het buitenland tijdens de zomervakantie 2019? Kies dan voor een goedkope vakantie in Griekenland. Met een last-minute vlucht, zit je binnen een mum van tijd op een zonnig eiland. Bovendien is het leven op veel Griekse eilanden niet al te duur, dus je houdt genoeg geld over voor de lekkerste drankjes en gerechten. Wil je wel een fijn verblijf hebben tijdens je goedkope vakantie, maar niet teveel betalen? Kies dan voor een B&B met een goede prijs-kwaliteitverhouding op één van de mooiste eilanden:

Populair Ibiza

Hippies, jetsetters, kunstenaars, gezinnen, feestbeesten en liefhebbers van de zon… Je kunt ze allemaal tegenkomen tijdens de zomervakantie 2019 op Ibiza. Het eiland is bij vele reizigers geliefd, waardoor het een extra leuke bestemming is om te vertoeven. Of je nu de hippiemarkt gaat bezoeken of een avondje gaat stappen bij de legendarische Ushuaïa Beach Club; op alle plekken van het eiland ervaar je dat bijzondere Ibiza-gevoel.

Bed and Breakfast Ibiza

Toeren door Toscane

Niets leuker dan toeren met een auto door de heuvels van Toscane, waarbij je van de ene naar de andere B&B of agriturismo rijdt. Uiteraard mag een verblijf in historische steden zoals Pisa en Florence niet ontbreken, maar neem ook zeker de tijd om een paar dagen te relaxen op het strand van Viareggio of Orbetello. En één van de beste redenen om je zomervakantie 2019 in Italië door te brengen is natuurlijk het heerlijke eten; buon appetito!

Prachtig Portugal

Van de historische steden en de fijne stranden, tot de groene Azoren… Portugal is een veelzijdig vakantieland en daarmee een perfecte bestemming voor de zomervakantie 2019. Zo kun je kiezen voor een citytrip in een historische stad, maar ook voor een fantastische strandvakantie. Ben je juist meer op zoek naar een actieve vakantie? Ga dan eilandhoppen op de Azoren en laat je betoveren door de indrukwekkende natuur.

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel