Bijzondere Bestemmingen

Op Vakantie bij B&B’s op Zonnige Bestemmingen

Zon, zee en strand; het zijn de perfecte ingrediënten voor een welverdiende break. Wil je op vakantie ook genieten in een kleinschalige ambiance en de beste tips van echte locals ontvangen? Kies dan voor een verblijf bij een gastvrije B&B op een zonnige bestemming!

Veelzijdig Dubrovnik

Misschien is Dubrovnik niet de eerste bestemming waar je aan denkt om op vakantie te gaan, toch heeft deze Kroatische stad alles in huis voor een onvergetelijke zonvakantie. Alleen al het historische centrum met idyllische straatjes, de goede restaurants en de gemoedelijke B&B’s zijn goede redenen om deze stad te bezoeken. Bovendien biedt de ligging aan de Adriatische Zee de perfecte combinatie van een strandvakantie en een stedentrip.

Bed and Breakfast Dubrovnik

Bedandbreakfast.eu; Op Vakantie bij B&B’s op Zonnige Bestemmingen

Op vakantie in Sardinië

Steeds meer vakantiegangers ontdekken het Italiaanse eiland Sardinië als vakantiebestemming. Een mooie manier om het deze bestemming te ontdekken is per huurauto, zodat je zoveel mogelijk van het eiland kunt zien. Overnachten doe je natuurlijk bij een B&B op de leukste plaatsen. Echte aanraders zijn Villasimius, Cagliari en Alghero. Laat je betoveren door de schilderachtige straten en het spectaculaire uitzicht over de zee. Tijd om op vakantie te gaan!

Strandvakantie Balearen

De Balearen zijn sinds jaar en dag populair bij vele reizigers. Vreemd is dat niet, want deze Spaanse eilandengroep in de Middellandse Zee biedt voor ieder wat wils. Zo kunnen feestgangers terecht op Ibiza en Mallorca, terwijl de rustzoekers juist neerstrijken op Menorca of Formentera. Wat de eilanden met elkaar gemeen hebben, zijn de schitterende stranden, paradijselijke baaien en authentieke dorpen en steden. Naar welk eiland ga jij op vakantie?

Zonvakantie Algarve

Van de witte dorpjes op de kalkstenen kliffen, tot het helder blauwe zeewater… Als je eenmaal op vakantie bent geweest in de Algarve, dan snap je al snel waarom dit tot de meest geliefde bestemmingen van Portugal behoort. Zonaanbidders en snorkelaars kunnen hun hart ophalen op de vele stranden aan de Atlantische Oceaan. Een echte aanrader is een boottocht langs de kust, waarna je ’s avonds heerlijk kunt wegdromen bij een B&B op je favoriete plek:

Onontdekt Jordanië

Wie graag op vakantie gaat naar een minder toeristische plek, is in Jordanië aan het juiste adres. Hoewel de historische steden Petra en Jerash steeds meer aan bekendheid winnen, zijn de stranden aan de Rode zee relatief onbekend bij het grote publiek. Toch is dit een fantastische plaats om te duiken en je te verwonderen over de mooie koralen. Of wat denk je ervan om even gewichtsloos te zijn en te drijven in de Dode Zee? Een unieke beleving!

Bed and Breakfast Jordanië

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel