Unieke B&B's

5 Unieke B&B’s voor een Romantisch Weekend Weg

Of je nu voor het eerst Valentijn viert met je geliefde óf juist een feestelijk jubileum hebt bereikt met je wederhelft; een romantisch weekend weg blijft het perfecte cadeau! Ontdek vijf unieke B&B’s waar je alle tijd hebt voor elkaar én volledig in de watten wordt gelegd.

Bedandbreakfast.eu; 5 Unieke B&B’s voor een Romantisch Weekend Weg

The Bohemian Jungle – Marokko

Als je op zoek bent naar sprookjesachtige B&B’s, dan behoort The Bohemian Jungle in Marrakesh tot de beste opties. De B&B beschikt over vier gastenverblijven, waar je kunt wegdromen in de sfeer van Duizend-en-een-nacht. Bovendien ligt deze magische B&B nabij het beroemde plein Djemaa el Fna, waar je betoverd raakt door slangenbezweerders en buikdanseressen. Kortom: dé perfecte plek voor een bijzondere vakantie of een lang romantisch weekend weg.  

The Bohemian Jungle

Finca Son Jorbo – Mallorca

Mallorca is één van de meest geliefde bestemmingen voor een heerlijke zonvakantie, maar je kunt er natuurlijk ook terecht voor een romantisch weekend weg. Bij Finca Son Jorbo zitten jullie sowieso goed! De B&B is gevestigd in een traditioneel huis uit de zeventiende eeuw, waar je kunt kiezen uit vijf mooie appartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Ontdek overdag het eiland en geniet ’s avonds in de schitterende tuin van het uitzicht.

Finca Son Jorbo

De Laatste Stuiver – Nederland

Wil jij je geliefde verrassen met een nachtje weg of een romantisch weekend weg dichtbij huis? Neem je partner dan mee naar De Laatste Stuiver in het Friese Nijetrijne. Deze idyllische B&B is alleen bereikbaar te voet, per fiets of via het water. Bij aankomst wordt je dan ook met een bootje opgehaald voor een korte overtocht naar de B&B, die geheel tot je beschikking staat. Dit bijzondere nachtje weg, maak je nóg romantischer door de sauna of een massage erbij te boeken.  

De Laatste Stuiver

Masseria Lu Iundulu – Italië

Vier de liefde tijdens een romantisch weekend weg bij een Bed and Breakfast in Italië: het land van de liefde. Vlakbij Lecce, één van de meest romantische steden die het land rijk is, vind je Masseria Lu Iundulu. Deze gastvrije is gevestigd Bed and Breakfast in een achttiende-eeuws landhuis, dus je bent verzekerd van een memorabel verblijf. Relax overdag aan het zwembad of op de prachtige stranden van Salento en kom ’s avonds tot rust in één van de stijlvolle gastenkamers.

Masseria Lu Iundulu

Clos Pierre Arnaud – Frankrijk

Romantiek en wellness sluiten naadloos op elkaar aan bij Clos Pierre Arnaud in het hart van de Bourgogne. Naast de smaakvol ingerichte gastenkamers, beschikt deze luxe B&B over diverse wellness faciliteiten. Hierdoor is het een ideale accommodatie voor een romantisch weekend weg in Frankrijk. Zo kun je samen ontspannen in de infraroodsauna en in het stoombad. Daarnaast is het mogelijk om aan te schuiven bij het diner, dat door de eigenaren wordt klaargemaakt.

Clos Pierre Arnaud

Deel dit artikel:  

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel