Bijzondere Bestemmingen

Populaire Vakantiebestemmingen dichtbij huis

Voor een fijne vakantie hoef je lang niet altijd ver te reizen. Sterker nog: met de auto, trein of een last minute vlucht, ben je binnen een mum van tijd op de leukste vakantiebestemmingen. Van vakanties in de natuur tot een citytrip… Ontdek snel het veelzijdige aanbod!

Populaire Vakantiebestemmingen dichtbij huis

Groothertogdom Luxemburg

Luxemburg is één van de leukste vakantiebestemmingen om te ontspannen en actief bezig te zijn in de natuur. Of je nu gaat wandelen of fietsen; je bent geniet constant van het adembenemende landschap. Cultuurliefhebbers zijn hier ook op hun plek. Zo vind je in het Groothertogdom historische kastelen en staat de hoofdstad op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Laat je betoveren door dit mooie vakantieland!

Bed and Breakfast Luxemburg

Vakantiebestemmingen in Duitsland

Steeds meer mensen ontdekken dat Duitsland tot de meest veelzijdige vakantiebestemmingen van Europa behoort. De mogelijkheden zijn hier dan ook enorm. Enerzijds vind je er dynamische steden als Berlijn en Hamburg, anderzijds vind je er unieke natuurgebieden als het Zwarte Woud en Berchtesgaden. Met alle sprookjesachtige burchten, idyllische dorpen en gastvrije B&B’s daarbij opgeteld, kun je rekenen op een fantastische vakantie.

Bourgondisch België

Als je denkt aan vakantiebestemmingen dichtbij huis, dan hoort België daar absoluut tussen. Zowel de Ardennen als de kuststreek zijn razend populair. Ook de steden Brugge, Gent en Antwerpen worden jaarlijks door vele mensen bezocht voor een bruisende citytrip. Uiteraard mag je de lokale lekkernijen niet vergeten te proeven. Wat denk je bijvoorbeeld van een Brusselse wafel, echte frieten of een Belgisch biertje?

B&B’s in het Verenigd Koninkrijk

Brexit of niet: het Verenigd Koninkrijk blijft één van de meest geliefde vakantiebestemmingen. Vreemd is dat niet, want binnen een paar uur stap je vanuit vliegtuig in een totaal andere wereld. Topfavoriet blijft natuurlijk het bruisende Londen, maar ook op het Engelse platteland kun je een onvergetelijke tijd beleven. Reserveer een typisch Engelse B&B in het graafschap Somerset of strijk neer aan de kust bij Cornwall of Brighton.

Op vakantie in Nederland

Historische steden, authentieke molens en velden vol met tulpen… Tussen alle vakantiebestemmingen dichtbij huis, mag Nederland natuurlijk niet ontbreken. Dwaal rond door de straten van de legendarische hoofdstad Amsterdam of zoek het bourgondische leven op in Maastricht. En wil je eropuit trekken in de lente? Breng dan zeker een bezoek aan de Hoge Veluwe of de beroemde bollenvelden van de Keukenhof.

Deel dit artikel:

Auteur

Josjah Thalen

Loves to collect memories at exquisite destinations. Passionate about traveling and visiting unique B&Bs: discover his best tips on this blog.

Reageer op dit artikel