Direct Reserveren

Uitbetalingen via Hyperwallet

Bedandbreakfast.eu; hyperwallet

Werk je met Directe Reserveringen en is je B&B gelegen in een land buiten Nederland? Dan wordt de uitbetaling van de reservering geregeld door Hyperwallet. Lees snel hoe jij je account kunt activeren.

Over Hyperwallet

Hyperwallet is onderdeel van Paypal en biedt een professioneel en betrouwbaar platform voor de uitbetaling van jouw reserveringen. Via het uitbetalingsplatform van Hyperwallet heb je altijd inzage in de transactiegeschiedenis en ontvang je e-mail notificaties, zodat je op de hoogte bent van nieuwe uitbetalingen. Uitbetalingen via Hyperwallet brengen geen extra kosten met zich mee.

Eerste uitbetaling

Zodra je eerste uitbetaling klaarstaat, ontvang je een mail waarin wordt gevraagd om een account aan te maken bij Hyperwallet. Hyperwallet heeft een aantal gegevens van je nodig, zodat zij het reserveringsbedrag veilig naar je kunnen overboeken. In onderstaand stappenplan is uitgelegd hoe je een account kunt activeren. Je eerste uitbetaling laat iets langer op zich wachten, omdat Hyperwallet je gegevens nog verifieert. Dit kan een paar dagen duren.

Activeer je account 

Open de link in de activeringsmail die je hebt ontvangen, of klik hier en volg de onderstaande stappen om je account te activeren:

Stap 1. Verifieer je rekening
Klik op ‘Verifieer mijn rekening met gebruik van Klantnummer‘.

Stap 2. Voer je Klantnummer in
Hier vul je je Klantnummer in. Je vindt je Klantnummer bij de ‘Contactinformatie‘ in de eigenarenservice van Bedandbreakfast.eu.

Stap 3. Selecteer een accounttype
Om de rekening te kunnen activeren moet je een accounttype kiezen. Hierbij kun je kiezen uit twee opties:

  • Ik ben een individueel – Deze optie kies je wanneer je als B&B-eigenaar géén zakelijke bankrekening hebt. Je gebruikt je particuliere rekening. 
  • Ik ben een bedrijf – Kies deze optie indien je een zakelijke bankrekening hebt.

Stap 4. Vul je gegevens in
Bij deze stap vul je alle gegevens in.

  • Voor particulieren: Je voor- en achternaam moeten exact overeenkomen met de namen op je identiteitsbewijs.
  • Voor bedrijven: de bedrijfsnaam moet overeenkomen met de naam van je zakelijke bankrekening. Vul bij ‘Nummer zakelijke registratie’ je KVK-nummer in.

Stap 5. Informatie over bevoegde vertegenwoordiger
Deze stap geldt alleen wanneer je hebt gekozen voor ‘Ik ben een bedrijf’. Als je voor ‘Ik ben een individueel’ hebt gekozen, sla je deze stap automatisch over. Bij ‘Overheids-ID’ vul je het Burgerservicenummer (BSN) van de bevoegde vertegenwoordiger van de B&B in. Voor het adres geldt dat het persoonlijke huisadres van de bevoegde vertegenwoordiger moet worden ingevuld.

Stap 6. E-mail en wachtwoord
Vul je e-mailadres, wachtwoord en veiligheidsvragen in. Daarnaast dien je hier akkoord te gaan met de voorwaarden van Hyperwallet.

Stap 7. Accountverificatie
Klik op ‘Verifieer nu’ om de verificatie in gang te zetten, hierbij worden gegevens gecontroleerd.

Stap 8. Persoonlijke gegevens bevestigen
Controleer je gegevens en bevestig deze. Let op: wanneer er onjuiste informatie is ingevuld, kan de verwerkingstijd langer zijn.

Stap 9. Adresgegevens bevestigen
Controleer de adresinformatie en bevestig deze. Let op: wanneer er onjuiste informatie is ingevuld, kan de verwerkingstijd langer zijn.

Stap 10. Accountverificatie
Hierbij dienen documenten te worden aangeleverd. Dit onderdeel bestaat uit drie verificaties:

  • Identificatiedocument: kies bij ‘Soort document’ voor ‘Paspoort’, ‘Rijbewijs’ of ‘Identiteitskaart’, selecteer het land van uitgifte en upload een kleurenafbeelding van het gekozen document.
  • Adresdocument: kies een ‘Soort document’ en upload een kleurenafbeelding van het gekozen document.
  • Bedrijfsdocument: deze verificatie geldt alleen wanneer je bij stap 3 hebt gekozen voor ‘Ik ben een bedrijf’. Kies een ‘Soort document’ en upload een afbeelding.

Stap 11. Kies een Betaalmethode
Voordat de ‘Pending Transactions’ kunnen worden uitbetaald, moet er een ‘Transfer Method’ worden toegevoegd. Dit kun je doen door te klikken op ‘Add Transfer Method’ en vervolgens de bankgegevens in te vullen. Wil je meer weten over het Bedandbreakfast.eu uitbetalingsplatform van Hyperwallet, klik dan hier voor meer informatie.

We staan voor je klaar

Heb je vragen over het activeren van je account bij Hyperwallet, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Deel dit artikel:

About the author

Inge Daniëls

Marketing & Webcare Medewerker bij Bedandbreakfast.eu B.V. tot augustus 2019.

Leave a Comment