Algemeen Direct Reserveren

Uitbetalingen van Directe Reserveringen

bedandbreakfast.eu; uitbetalingen

Eén van de voordelen van Direct Reserveren is dat Bedandbreakfast.eu de betalingen tussen jou en je gast regelt. Hierdoor bespaar je tijd én ben je verzekerd van betaling. Ontdek hoe het precies werkt en ervaar het gemak van Direct Reserveren!

Hoe werkt het?

Bij het maken van een reservering betalen gasten direct  aan Bedandbreakfast.eu. Hierbij kan een gast kiezen uit de 12 meest gangbare betaalmethoden van het land van herkomst. We houden het geld vervolgens vast totdat de gast is ingecheckt. Vervolgens wordt de uitbetaling in gang gezet. De uitbetaling vindt plaats op de tweede (werk)dag na de check-in datum.

  • Uitbetalingen via bankoverschrijving: B&B’s in Nederland worden uitbetaald via een rechtstreekse bankoverschrijving.
  • Uitbetalingen via Hyperwallet: Is je B&B gelegen in een land buiten Nederland, dan wordt de uitbetaling geregeld door Hyperwallet. Hyperwallet is onderdeel van Paypal en biedt een professioneel en betrouwbaar platform voor de uitbetaling van jouw reserveringen.

Lees meer over Hyperwallet

Commissie per reservering

Het bedrag dat wordt uitbetaald is het totale reserveringsbedrag wat de gast heeft betaald – 10% commissie exclusief BTW.  

Uitbetaling bij annulering

Wordt een reservering geannuleerd door de gast, dan gaan de annuleringsvoorwaarden van kracht. Afhankelijk van de gekozen annuleringsvoorwaarden en het moment waarop de gast annuleert, wordt (een deel van) het bedrag overgeboekt naar de gast en/of naar de eigenaar. Deze transactie vindt plaats op de eerste (werk)dag na annulering.

Facturen

Als je de afgelopen maand gasten hebt ontvangen, dan verschijnt aan het begin van de nieuwe maand een factuur in de eigenarenservice. Hierin vind je een overzicht van je inkomsten en afgedragen commissies van de afgelopen maand. Bekijk het complete overzicht onder het tabblad ‘Facturen’ in de eigenarenservice.

Vragen?

Heb je nog vragen over de uitbetalingen van Directe Reserveringen of kunnen we je ergens anders bij helpen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Deel dit artikel:

About the author

Inge Daniëls

Marketing & Webcare Medewerker bij Bedandbreakfast.eu.

Leave a Comment