Bed & Breakfast Starten Promotie & Marketing

B&B promotie: jouw bed & breakfast direct vindbaar

promotie bed en breakfast

Een vermelding op Bedandbreakfast.eu, dé B&B-promotiesite wereldwijd, is de eerste stap om je bed & breakfast bekendheid te geven.

Het is cruciaal om je bed & breakfast te promoten op internet. De snelste en eenvoudigste manier om je B&B goed vindbaar te maken, is door je aan te melden op ’s werelds bekendste website voor B&B-promotie: Bedandbreakfast.eu. Je bed en breakfast staat in een paar stappen op de site.

Promotie bed and breakfast

B&B-promotie op internet.

B&B-promotie op internet
Veruit de meeste reizigers maken gebruik van vergelijkingswebsites bij het zoeken van een accommodatie. Zorg daarom in ieder geval dat je een vermelding hebt op een promotiewebsite voor bed & breakfasts. Deze sites nemen informatie over je bed and breakfast op in hun bestand en bieden diverse functionaliteiten voor jou en potentiële gasten. De grootste en best bezochte B&B-promotiesite wereldwijd is Bedandbreakfast.eu.

Toppositie in Google
Bedandbreakfast.eu heeft bijna een miljoen kamers en appartementen wereldwijd en ontvangt honderdduizenden unieke bezoekers per maand. Bedandbreakfast.eu heeft door zijn bekendheid een grote ‘autoriteit’ en verschijnt daardoor hoog in de zoekresultaten van Google. Door je hier te presenteren met een eigen pagina, profiteer je mee van die bekendheid zonder zelf te hoeven investeren in bijvoorbeeld Search Engine Optimization (SEO) en linkbuilding.

Reserveringssysteem voor bed & breakfast
Bedandbreakfast.eu is opgezet in het Engels, Duits, Frans, Nederlands, Italiaans en Spaans. Je kunt kiezen uit een gratis en een uitgebreide vermelding. In beide gevallen kun je uitgebreide informatie en veel foto’s plaatsen. Ook krijg je de beschikking over het handige reserveringssysteem met beschikbaarheidskalender van Bedandbreakfast.eu.

B&B reserveringssysteem

Als je een vermelding neemt op Bedandbreakfast.eu, kun je direct het B&B-reserveringssysteem gebruiken.

Link naar eigen B&B-website
Kies je voor een uitgebreide vermelding, dan kun je een link naar je eigen website op Bedandbreakfast.eu plaatsen en verschijnt je B&B hoger in de zoekresultaten. Je presentatie wordt uitgebreid met Google Street View en je hebt de mogelijkheid om een Virtuele Google Tour en filmpjes van je B&B te plaatsen. Bovendien kun je dan de beschikbaarheidskalender van Bedandbreakfast.eu koppelen met andere kalenders met het I-calformaat.

Een uitgebreide vermelding op Bedandbreakfast.eu kost slechts € 75 per jaar exclusief BTW. Bedandbreakfast.eu wordt beheerd door Bed & Breakfast Europe B.V. Meer informatie en aanmelden op Bedandbreakfast.eu >>

About the author

Janneke Scheepers

Janneke Scheepers is web editor at Bed & Breakfast Europe. She writes blogs, articles and newsletters about all aspects of the B&B sector in Europe.

Leave a Comment