Nieuwe opties: minimale verblijfsduur en aankomstdagen

Bed & breakfast aankomst en vertrek

Wanneer kunnen je gasten wel in je bed & breakfast terecht, en wanneer liever niet?

Hanteer je bepaalde restricties voor je B&B, zoals een minimale verblijfsduur in het hoogseizoen of rondom feestdagen? Voortaan kun je dergelijke restricties eenvoudig instellen op Bedandbreakfast.eu. Ook kun je specifieke datums blokkeren voor aankomst en vertrek. Gasten kunnen op deze dagen wel in je B&B verblijven maar ze kunnen niet in- of uitchecken.

In de eigenarenservice kun je per kamer verschillende restricties instellen (alleen beschikbaar voor B&B’s met een uitgebreide vermelding.) Log in op de eigenarenservice en volg onderstaande stappen:

  • Ga in de menubalk bovenin naar ‘Mijn vermelding’ en klik in het uitklapmenu op ‘Restricties’.
  • Vul per kamer je restricties in, bijvoorbeeld ‘Aankomst op maandag is niet mogelijk in de periode 1-2-2014 tot 1-3-2014‘.
  • De wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

De door jou ingevoerde restricties worden nu per kamer afzonderlijk meegenomen in de beschikbaarheidskalender. Bezoekers zien dan bijvoorbeeld bij het reserveren dat ze enkel kunnen boeken voor meerdere achtereenvolgende dagen. Heb je voor al je kamers ingesteld dat aankomst op een bepaalde dag niet mogelijk is, dan wordt je B&B niet getoond in het zoekresultaat als bezoekers van Bedandbreakfast.eu die dag als aankomstdatum invullen.

About the author

Janneke Scheepers

Leave a Comment