Bed and Breakfast Gardameer

    240 B&B's dichtbij Gardameer, Italië

    Bed and Breakfast Gardameer

    Vele toeristen stappen jaarlijks in de auto voor een onvergetelijke vakantie aan het meer. Lekker dobberen in een bootje, een bezoek brengen aan het kasteel van Sirmione of een actief verblijf aan het noorden van het meer? Voor het ultieme vakantiegevoel boek je een B&B op Bed and Breakfast Gardameer en laat je onderdompelen in de Italiaanse gastvrijheid.

    Actief verblijf

    Ben jij een beetje sportief aangelegd? Dan is het noordelijke deel van het Gardameer jouw plek! Hier kun je namelijk de hele dag door sportief bezig zijn in de bergen of op het water. Voor een adembenemend uitzicht en een prachtige natuur wandel of fiets je door de bergen. Ben je liever actief op het water? Leef je dan uit op een surfboard!

    Kindvriendelijke omgeving

    Tijdens een verblijf aan de regio met kinderen is een bezoek aan Gardaland een must see! Gardaland is het grootste pretpark van Italië en heeft voor iedere leeftijd leuke attracties. Wil je na zo’n drukke dag heerlijk tot rust komen in een B&B? Boek dan op Bed and Breakfast Gardameer voor een perfect verblijf die aansluit bij alle wensen van het gezin.

    Het mooiste dorpje van Italië

    Voor het ultieme, authentieke Italiaanse gevoel breng je een bezoek aan het dorpje Borghetto sul Mincio. Het idyllische en middeleeuwse dorpje ligt zo’n 12 kilometer ten zuiden van het meer. Waan je tussen de gekleurde middeleeuwse huizen, de stromende rivier, de prachtige flora en fauna en geniet in de avond van de zonsondergang tijdens het eten van een traditionele pizza of pasta!

    Verken de regio op een Vespa

    Een schitterende ervaring start hier! Huur samen met je reisgezelschap een échte Italiaanse Vespa en verken de prachtige omgeving vanaf een scooter. Stop bij lokale eetgelegenheden of neem een duik in het meer op een mooi afgelegen strandje. Ben je een echte motormuis? Breng dan een bezoek aan de wijngaarden in de omgeving van Verona.

    Een veelzijdige vakantie ervaar je aan Lago di Garda. Bekijk het aanbod op Bed and Breakfast Gardameer en beleef een top vakantie!