33
/presentation_reviews
Positive Experiences
Vriendelijke mensen, prettige, ontspannen sfeer. Wij hadden onze fiets mee en zaten zo in het centrum maar ook lopend is dat goed te doen.
De hutjes zijn klein, de bedden zijn smal (overigens vind ik de matrassen niet hard maar stevig) dus niet echt comfortabel misschien maar wel een top ervaring.
De gezamenlijke ruimte is heel prettig en ontspannen.

For improvement
Volgens mij is de douche kop aan vervanging toe.
review added by
Maritne koomen from Zwaag, Nederland (13-08-2014)
Average
7.4
Price/quality
8
Hygiene
7
Service
8
Comfort
5
Location
9
review added by
Henny & Peter de Ruiter from Nieuwkuijk , Nederland (30-06-2014)
Average
7.4
Price/quality
7
Hygiene
8
Service
6
Comfort
6
Location
10
Positive Experiences
Heerlijke plek in een binnenhaven. Charmant om te verblijven en zeer gastvrij onthaal. Een belevenis om aan boord van zo'n oud schip te mogen overnachten met ons gezin EN HONDJE. Die was van harte welkom en dat was fijn.

For improvement
De bedden waren wat hard maar voor één nachtje is dat prima te doen.
review added by
Lap from, Nederland (30-05-2014)
Average
8.6
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
10
Comfort
7
Location
10
Positive Experiences
Fun, kids vonden het heel leuk. Fijne locatie op wandelafstand van grote markt. Prima gastheer en -vrouw. Lekker ontbijt.

For improvement
Matrassen mogen iets dikker zijn voor volwassen personen, voor de rest piekfijn in orde en een hele fijne belevenis voor de kids!
review added by
Verhulst Danny from Dendermonde, België (16-04-2014)
Average
9.2
Price/quality
8
Hygiene
10
Service
10
Comfort
8
Location
10
Positive Experiences
Super ligging met uitzicht op het MAS
review added by
Yannick Beheyt (17-03-2014)
Average
8.8
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
9
Comfort
8
Location
10
Positive Experiences
Het was een erg leuk verblijf. De gastheer was bijzonder vriendelijk, het ontbijt heerlijk en de boot prachtig!
review added by
Marjolein van Geest from Amsterdam (17-03-2014)
Average
8.6
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
10
Comfort
8
Location
9
Positive Experiences
kleine maar propere kamers, gratis handdoeken ter beschikking. laat vermeld dat we later incheckten, was allemaal geen probleem, supervriendelijke eigenaar

For improvement
- ontbijt mag iets uitgebreider
- wat meer inkleding van de gemeenschappelijke ruimte
review added by
W Janssens (20-02-2014)
Average
8.2
Price/quality
7
Hygiene
7
Service
9
Comfort
8
Location
10
review added by
R. Pellicaan from Amsterdam, Nederland (25-11-2013)
Average
9
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
7
Location
8
Positive Experiences
Goede service, aardige eigenaar, prachtig schip, mooie locatie, goede bedden, lekker ontbijt.

For improvement
Kleine kamers, geen sloten op kamerdeuren.
review added by
Rein van der Laan from Groningen, Nederland (26-08-2013)
Average
8.8
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
10
Comfort
9
Location
8
Positive Experiences
Super lokatie midden in het uitgaansgebied.
Gastvrije eigenaar van de boot.
Goedkoop en toch fijne lokatie.

For improvement
Kleine kamers, dit mag de pret echter niet drukken.
review added by
Marcel (14-07-2013)
Average
7.6
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
8
Comfort
6
Location
8
Positive Experiences
Super leuke ervaring, slapen in een boot.

Locatie is perfect, in een wijk die volop in ontwikkeling is met diverse bars en restaurants, op tien minuutjes wandelen vanaf het centrum.

Prima gastheer en vrouw!

Kortom, aanrader als je een leuke stad wilt combineren met een unieke slaapplek.

For improvement
Er waren geen handdoeken.
review added by
Paul (01-07-2013)
Average
7.4
Price/quality
7
Hygiene
6
Service
8
Comfort
7
Location
9
Positive Experiences
De ligging is perfect in de haven. Het historisch centrum van Antwerpen ligt op 10-15 min. loopafstand. Wij hebben de B&B met een groep afgehuurd en hebben gebruik gemaakt van de keuken. We hebben zelf het ontbijt verzorgd en gekookt. Gaat goed.

For improvement
Niet alles was schoon. Met name de spullen in de keuken waren vies. Jammer is dat er op het dek niet echt de ruimte is om gezellig bij elkaar te zitten. Zou fijn zijn als hier wat voor gemaakt wordt.
review added by
van Dijk (17-06-2013)
Average
6.4
Price/quality
7
Hygiene
5
Service
6
Comfort
6
Location
8
Positive Experiences
I was on a ship! It was cool. The host was hospitable.

For improvement
This place does not offer actual wi-fi internet. You have to go and use the internet at the bar next to the boat. It didn't work the whole time I was there.
Breakfast was from 9-10. I got to breakfast at 0930 and everything was gone.
I also ordered a room with a private bathroom. These do not exist on the boat.
"Reaction B&B-owner:The public free WIFI did not function well that day, as a compensation the guest could work for more than 1 hour on our private internet connection to find and book a new hotel for the next day."
review added by
Ken Collier from Highland, Utah (16-05-2013)
Average
6.6
Price/quality
3
Hygiene
8
Service
5
Comfort
7
Location
10
Positive Experiences
Leuk idee, in een woonboot.
In het gezellige vooronder leuke gesprekken met mede bezoekers.
Ik had geluk dat ik in het laagseizoen langs kwam en er geen bezoeker voor het 2e bed was. Ruimte erg krap, maar voldoende voor 1 nacht en gecompenseerd door het leuke vooronder.

For improvement
wat langere aanwezigheid van degene die het ontbijt had klaargezet terwijl ik kort na de begin tijd kwam ontbijten.
review added by
Paul Mensink from Maarssen, NL (12-05-2013)
Average
7.6
Price/quality
7
Hygiene
9
Service
7
Comfort
6
Location
9
Positive Experiences
Fun to sleep on a barge, while visiting this famous harbour! The host is most friendly!
review added by
le Grand from Douarnenez, France (11-03-2013)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
9
Comfort
5
Location
9
Positive Experiences
Very unusual venue!
The centre of Antwerp is only 10-15 mins walk away & the Beer Cafe adjascent is welcoming!
Cabins were cramped,but it's an old sailing barge,sop that's part of the charm!!
The breakfast left out for us was adequate.
A highly enjoyable stay!

For improvement

Neither the outside hatch or the individual cabin doors could be locked,so although the area is friendly & safe there could be a security issue.
review added by
Dave Rawlings from Boreham Wood, England (04-02-2013)
Average
6.4
Price/quality
7
Hygiene
6
Service
5
Comfort
5
Location
9
Positive Experiences
De eigenaar heeft mij naar mijn afspraak gebracht omdat de taxi niet kwam opdagen en ik anders te laat zou komen voor mijn afspraak. Echt super!
Ook mijn ontbijt werd speciaal voor mij wat vroeger geregeld.
review added by
Ruurdtje (26-11-2012)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
9
Comfort
8
Location
7
Positive Experiences
Unieke locatie en sfeer.

De inrichting van de boot leent zich perfect voor de tweedaagse brainstorming die we organiseerden.

Jan Willem en Erna zijn heel vriendelijk en behulpzaam.

For improvement
Klein misverstandje bij het ontbijt dag 2 waardoor we ons moesten behelpen met de overschot van dag 1 en de verse broodjes pas binnen wandelden na het verorberen van eerstgenoemde :-)

Verder alles dik in orde!
review added by
Johan Baetens from Lokeren, Belgie (16-10-2012)
Average
7.6
Price/quality
8
Hygiene
7
Service
7
Comfort
7
Location
9
Positive Experiences
Een nieuwe ervaring om in een historische boot te kunnen slapen. Slaapruimte is uiteraard klein, maar hoort bij het soort verblijf!
review added by
michel vandeweghe from wijtschate, belgie (26-09-2012)
Average
9
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
10
Comfort
8
Location
10
Positive Experiences
I really liked staying on the Hannus :) The cabins are very small but I have stayed on yachts before so I was used to it. They let me leave my bags on board after checkout time so that I could visit the MAS without having to carry them all around. Great breakfast too, with fresh fruit!

For improvement
I got woken up by a drunken group who came back at 3:30am and were being very loud which made me tired the next day, but I don't think there's anything the owners could do to stop this ...
review added by
Joanna Williams from London, United Kingdom (23-09-2012)
Average
7.8
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
7
Comfort
7
Location
8
Positive Experiences
Accueil charmant par des hôtes très agréables et à l'écoute.
review added by
VENTURINO from CANNES, FRANCE (21-09-2012)
Average
9.2
Price/quality
8
Hygiene
10
Service
10
Comfort
8
Location
10
Positive Experiences
Very intriguing and unusual experience! The hosts were great too!
review added by
Filippo Vanzo from, Italy (22-08-2012)
Average
7.8
Price/quality
8
Hygiene
7
Service
9
Comfort
7
Location
8
Positive Experiences
Een keer echt wat anders . Geen hotel maar op een boot en toch je ontbijtje . Leuk ook om als het lekker weer is de avond op - en om de boot door te brengen . Een knusse overnachting . Ideaal voor backpackers en reizigers die niet zozeer de luxe zoeken maar het allerminst hoeven te verduren . Het ontbijt was heel goed . Gezellige ontvangst en persoonlijke service van de eigenaar die een ( goed ) gesprek niet mijdt . Een aanrader die zelfs te boeken en te verlengen is met een tocht over -en langs de Antwerpse haven en wateren . Heel dicht in de buurt van het centrum . Voor de meeste mensen toch wel op loopafstand .

For improvement
Verbeteren is in deze zin moeilijk maar kjk niet te nauw naar de omgeveing die is gistueerd in de rosse buurt waar je overigens helemaal geen last van hebt . Dat je er toevalligerwijs langs loopt heeft niet te maken met de de locatie en de liggin g van het schip .
review added by
Maikel (22-08-2012)
Average
7.6
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
8
Comfort
8
Location
6
review added by
Janne Van Hout from heusden-zolder, belgië (25-07-2012)
Average
8.4
Price/quality
7
Hygiene
7
Service
10
Comfort
8
Location
10
Positive Experiences
We were all very excited that our hotel was a sailing ship! It's located very near to the historic part of Antwerp, but in a nice quiet location. I would recommend this place to anyone traveling through Antwerp.
review added by
Alexis Close from Tennessee, USA (16-07-2012)
Average
9.2
Price/quality
9
Hygiene
9
Service
10
Comfort
9
Location
9
Positive Experiences
Uitstekende locatie voor vriendengroepen die een weekendje weg willen in Antwerpen!

For improvement
Geen.
review added by
Esmee from Amsterdam, Nederland (18-06-2012)
Average
8.2
Price/quality
9
Hygiene
8
Service
8
Comfort
8
Location
8
review added by
Tamara (21-05-2012)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
9
Comfort
7
Location
8
Positive Experiences
Superlokatie midden in het centrum met uitkijk op de MAS. Je zit zo in het centrum. Mensen zijn zeer gastvrij. Voorzieningen waren allemaal ok. Heerlijk ontbijten in het vooronder.

For improvement
Antwerpen is dure stad om te parkeren.
review added by
Kurt van Dueren den Hollander from Tilburg, Nederland (16-04-2012)
Average
8.8
Price/quality
9
Hygiene
8
Service
10
Comfort
7
Location
10
Positive Experiences
We zijn warm ontvangen met een kan thee. Er heerst een heerlijk relaxte sfeer waar je lekker je gang kan gaan.Ook het ontbijt is prima verzorgd. De kinderen vonden het ook leuk om zo op een boot in de haven te slapen, spannend!!

For improvement
Matras is wat dun, maar slaapt nog prima hoor.
review added by
sanderman from harderwijk, Netherlands (11-04-2012)
Average
8.4
Price/quality
9
Hygiene
8
Service
10
Comfort
7
Location
8
Positive Experiences
Was heel erg leuk om op een boot te logeren. Heel aardige mensen en we hadden de hele boot voor ons alleen dus dat was boffen. De bedjes zijn heel smal dus met z'n 2tjes in een bedje gaat niet lukken maar het zijn heel knusse kamertjes. Al met al zeer geslaagd dus zeker een aanrader!
review added by
Eke Noordhoek Hegt from Amsterdam, Nederland (15-03-2012)
Average
8.4
Price/quality
9
Hygiene
9
Service
9
Comfort
7
Location
8
Positive Experiences
Een prima ontvangst, koffie met bananetaart, heerlijk. Je ligt met de Hannus dicht bij het centrum van Antwerpen en vlak bij het Museum aan de Stroom (MAS).
review added by
Emiel en Lennie Pyckevet from Eindhoven, Nederland (21-02-2012)
Average
8.4
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
9
Comfort
7
Location
10
Positive Experiences
a beautiful ship with the best service
review added by
mario (20-01-2012)
Average
8.8
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
10
Comfort
8
Location
9
Positive Experiences
Schippersduo is zeer gastvrij, geeft je het gevoel bij oude vrienden te logeren. Plezanter dan in een hotel. Prima locatie in de haven, naast het MAS (aanrader). Goede uitleg waar je je auto gratis kan parkeren. Leuke tips voor toeristische uitjes, restaurants en cafés.

For improvement
Stevig bord "Hannus B&B" ophangen (het huidige spandoek bleek niet windvast) maakt de boot herkenbaarder in 't Bonapartedok.
review added by
Lex Wiersema (15-01-2012)
Average
8.2
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
9
Comfort
7
Location
8
1 / 33