9
/presentation_reviews
Positive Experiences
Sober, eenvoudig en precies genoeg: bed, douche en wc. meer heb je niet nodig.
review added by
wilma van der putten from rotterdam , nederland (06-08-2013)
Average
7.8
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
8
Comfort
6
Location
9
Positive Experiences
Prima ligging,rustige omgeving en toch in het centrum.
Eigen etage met woonkeuken.
Vrijheid van komen en gaan,eigenaresse
vriendelijk en behulpzaam.
review added by
M.Posthuma de Boer from Makkum, Nederland (08-11-2010)
Average
8.8
Price/quality
9
Hygiene
8
Service
9
Comfort
8
Location
10
Positive Experiences
Mooie ligging in een prachtig dorp.
Veel tips van eigenares gekregen.

For improvement
Prijs is gezien gebodene aan de hoge kant, zeker als je het vergelijkt met andere b&b's.
review added by
antoinette (15-07-2009)
Average
7
Price/quality
6
Hygiene
6
Service
7
Comfort
7
Location
9
Positive Experiences
Very warm and personalized attention. I felt like in a friend's home. Shared kitchen with many pluses like express coffee. Everything adequately clean and cozy.

For improvement
Not really negative to me, but I advice you to consider that owners have their jobs outside so cleaning and attendance are limited to when they are in.
review added by
Jose Real from Pouso Alegre, Brazil (12-06-2009)
Average
9.2
Price/quality
9
Hygiene
9
Service
8
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Hele hartelijke ontvangst ondanks onze latere aankomst i.v.m. verkeerd rijden.
Het bed was goed .Het lag vlak bij het centrum van Bergen met zijn vele leuke restaurants en winkeltjes.

For improvement
De kamers zijn erg oud en slecht onderhouden. Jammer want met een grote schoonmaakbeurt en wat leuke details zou er best wat leuks van te maken zijn.Badkamer was erg klein maar wel schoon, gelukkig ,evenals de bedden.
review added by
Cathy (08-06-2009)
Average
6.8
Price/quality
7
Hygiene
6
Service
6
Comfort
6
Location
9
Positive Experiences
Zeer dicht op centrum Bergen.
Gezellige keuken, goede bedden, modern en schoon sanitair.


For improvement
Afwerking van de kamer laat Op sommige punten wat te wensen over. Bijvoorbeeld loshangende TV-snoeren, lichte gordijnen die daglicht doorlaten. Voor ons niet onoverkomelijk!
review added by
A. Lindeboom from Malden, NL (17-05-2009)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
7
Comfort
8
Location
9
Positive Experiences
Leuk adres waar we zeker nog een keer gebruik van zullen maken.
review added by
Aria from Huissen, Nederland (13-10-2008)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
8
Comfort
8
Location
8
Positive Experiences
prima plek, heelrijk dat we de hele etage voor ons hadden. Mooie kamers,
plek om te onthouden.
review added by
mw. y.m. voorhaar from Ede Gld, Nederland (29-09-2008)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
8
Comfort
8
Location
8
Positive Experiences
Wij, drie zussen, hebben een fantastisch weekend gehad. We werden vriendelijk ontvangen. We kregen geen ontbijt geserveerd, was vooraf bekend, De supermarkt is in de buurt, dus geen nood.
Nogmaals het was super; het verblijf en ons zussenwandelweekend.

For improvement
Geen
review added by
Gerrie Vriezekolk from Zutphen, Nederland (28-09-2008)
Average
7.8
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
7
Comfort
7
Location
9
1 / 9