39
/presentation_reviews
Positive Experiences
Bijzonder mooi en rustig gelegen B&B, op fietsafstand van het charmante stadje Gouda. Prima startpunt voor fietstochten in de omgeving. Ruime kamer met zalige douche én mooi uitzicht. Sympathieke en heel attente gastvrouw, die ook rekening houdt met evt. dieetwensen. Goed ontbijt in gemeenschappelijke ruimte, maar met aparte tafeltjes, wat wijzelf heel aangenaam vonden. En niet te vergeten 2 reuzegrappige varkentjes en konijnen die elkaar verdringen om geaaid te worden. Super !

For improvement
Voor ons waren de bedden wat te zacht, maar dat is uiteraard heel persoonlijk.
review added by
Ninette en Erik from Antwerpen, België (17-08-2014)
Average
9.8
Price/quality
10
Hygiene
9
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Nice and very good service
review added by
Leif Mpby from Flen, Sweden (25-07-2014)
Average
10
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Beautiful and confortable room. Tasty breakfast and lovely location (but do not take picture in the neighborhood. Katja wll tell you the funny story behind it). Very interesting and funny conversation with our guest Katja during breakfast and with her parents late afternoon. Katja is also full of passion for her country and could give you some good advice.
review added by
Annamaria from, Italia (15-07-2014)
Average
8.6
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
9
Comfort
9
Location
8
Positive Experiences
Katja en Edwin zijn enorm klantgericht en bieden uitstekende service en kwaliteit.

For improvement
Zitje in de kamer
review added by
Johan en Sjoukje (02-06-2014)
Average
9.8
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
9
Location
10
Positive Experiences
Wij vonden het een super bed en breakfast.
Zeer gastvrij en een uitgebreid ontbijt.
Wij gaan dit jaar zeker weer terug.

For improvement
geen
review added by
Hein en Anja smits from Aarle-rixtel, nederland (25-05-2014)
Average
10
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Wat een top weekend!
Het weer werkte ook goed mee.
Heerlijke schone kamer.
Fijne plek om tot rust te komen.
Prachtige omgeving.
Leuke gezellige ontvangst.
uitgebreid ontbijt
een plek om nog eens terug te komen!!!
Bedankt katja,
groetjes katja

For improvement
Lekker luie stoel in de prachtige tuin
review added by
Katja Brands from Haarlem, Nederland (23-05-2014)
Average
10
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Het was fijn dat de B&B los van de privé woning een eigen ingang had. De gastvrouw was erg aardig, behulpzaam en servicegericht, het ontbijt lekker en ruim genoeg. Alles was heel schoon en goed onderhouden. We boften met een weekend met uitstekend weer. Maar dat heb je natuurlijk niet voor het uitkiezen. We hebben heerlijk in de omgeving gefietst en je kunt in de omgeving ook prima een hapje eten.

For improvement
Het is maar een klein puntje maar zowel op de kamer als buiten miste ik een stoel om lekker relaxed in te zitten. Op de beschikbare stoelen en de mooie tuinbank zit je rechtop.
review added by
Gert Vernhout from Gorinchem, Nederland (19-05-2014)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
8
Comfort
7
Location
8
Positive Experiences
Wat een prachtige locatie en wat een gastvrije ontvangst. Ik heb genoten! Een absolute aanrader!!
review added by
Marike Hoogendoorn from Peize, Nederland (13-05-2014)
Average
10
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Le cadre est très agréable et les gens très aimables. Nous reviendrons très volontiers.
review added by
Morgane Zechiel from Mons, Belgique (05-05-2014)
Average
9
Price/quality
9
Hygiene
9
Service
9
Comfort
9
Location
9
Positive Experiences
Mooie accommodatie op een prachtige locatie.
Vriendelijke en behulpzame gastvrouw.
Heerlijk ontbijt en goede tips om er op uit te trekken.
Gaan er zeker in de winter nog eens terug.
review added by
H. van Enckevort (18-04-2014)
Average
9.4
Price/quality
9
Hygiene
9
Service
10
Comfort
9
Location
10
Positive Experiences
Chambre d'hôte parfaite, belle chambre et salle de bain bien équipées, emplacement et environnement de rêve au calme, propriétaires accueillants et chaleureux, petit déjeuner très complet. A conseiller !
review added by
Philippe HENRION - Annemieke KROON from 231 Route de Kerozan - 44350 GUERANDE, FRANCE (11-04-2014)
Average
10
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Pax Tibi is een imposant pand, prachtig gelegen tussen weilanden en water. Onze kamer was licht, comfortabel en brandschoon met fijne bedden. We hebben als een roos geslapen zo stil is het er. Katja is een geweldige gastvrouw die geniet van het contact met haar gasten. We kregen warme stroopwafels en koffie en ze dacht mee over restaurantjes en een mooie fietsroute. 's Ochtends een lekker ontbijt met warme broodjes, verse jus en een eitje: alles om helemaal bij te komen. Echt een top-B&B!
review added by
Janneke en Bart from Breda, Nederland (25-02-2014)
Average
10
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
rust; schoon; leuke accomodatie

For improvement
vindbaarheid
review added by
Leo Delfgaauw (08-12-2013)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
7
Comfort
8
Location
8
Positive Experiences
Katja was a very gracious hostess who made our short stay very enjoyable. Our rooms were warm and comfortable and she provided us a beautiful breakfast. We enjoyed staying in the countryside instead of the city. We would definitely recommend the B&B Pax Tibi to anyone.
review added by
Gary Trotter from Sudbury, Canada (18-10-2013)
Average
10
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Convivial, environnement superbe, accueil chaleureux, petit déjeuner excellent, fleurs dans les chambres ...

For improvement
Le signalement de la maison devrait être amélioré. Sans GPS, il est difficile de la voir ! Un panneau "Pax Tibi" décoratif et utile serait le bienvenu au bord de la route.
review added by
FOUGERE from Orleans, FRANCE (17-09-2013)
Average
9.6
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
10
Comfort
9
Location
10
Positive Experiences
Sitio muy bonito y emplazamiento muy adecuado para hacer excursiones a La Haya, Leiden, Dortrecht, Utrecht, Rotterdam.
Los dueños encantadores, muy amables.
Habitaciones muy cómodas, amplias y limpias, y con buena cobertura de wifi gratuito. Desayuno bueno y abundante
Muy recomendable para familias o parejas.

For improvement
Aire acondicionado en las habitaciones. Aunque no es habitual pasar de los 30grados en Holanda, lo cierto es que si eso ocurre en las habitaciones por la noche hace mucho calor
review added by
Javier from Getafe, Spain (06-08-2013)
Average
9
Price/quality
9
Hygiene
9
Service
9
Comfort
9
Location
9
Positive Experiences
Mooie luxe kamer. Veel ruimte en rust. Prima verzorgd ontbijt.
review added by
Gert (04-08-2013)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
8
Comfort
8
Location
8
Positive Experiences
Very nice place and very kind management! Ideal for children and to visit netherlands of country side!
review added by
Matteo Tempestini (24-07-2013)
Average
10
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Geweldige B&B. Lekker bed en heerlijk ontbijt. Ontzettend hartelijke ontvangst
review added by
Schols from Naarden, Nederland (21-06-2013)
Average
8
Price/quality
8
Hygiene
8
Service
9
Comfort
8
Location
7
Positive Experiences
Calme, tranquillité, accueil
review added by
Richard Duchesne from Montréal, Canada (25-05-2013)
Average
9.4
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
8
Positive Experiences
Wonderful 3-night farm stay. Great breakfast. Deluxe room with terrace and kitchen is a plus. Katja is friendly and warm. Highly recommended!

For improvement
Kind of difficult to locate the exactly address from GPS.
review added by
hsinli Huang from Taipei, Taiwan (10-05-2013)
Average
9.8
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
9
Positive Experiences
Hartelijke ontvangst met een kop thee en een Goudse wafel.
Als wandelaars werden we opgepikt enkele kilometers van de B&B.
Badkamer met vloerverwarming was zeer aangenaam bij koude weer.

For improvement
Mogelijkheid van een drankje met versnapering voor op de kamer.
review added by
Marjo Roumans from Gronsveld, Nederland (21-01-2013)
Average
8.4
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
8
Comfort
8
Location
9
Positive Experiences
Perfect service. The luxury room has a kitchen with optimal forniture with combo-oven and dishwasher.
The breakfast is very good and hearty.
The Bed & Breakfast is in the country and is convenient to Amsterdam, The Haug, Rotterdam.
The owners are very kind and careful.
review added by
Irene from, ITALIA (16-08-2011)
Average
9.8
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
9
Location
10
Positive Experiences
Hele vriendelijke service. Mooie ligging. Nette kamers met schone badkamer.
Niets negatiefs!
review added by
Milou Pleunis from Weert, Nederland (07-01-2011)
Average
9.4
Price/quality
10
Hygiene
9
Service
10
Comfort
9
Location
9
Positive Experiences
very hospitable hosts, they could not do enough to make my stay comfortable. The facilities are first rate and the services(including breakfasts) were well above my expectations i think I was lucky to get a spot because I think they would usually be full
THANK YOU!!

For improvement
Nothing
review added by
Jim Vernooy from R. R. # 1 Woodstock,Ontario, Canada (17-12-2010)
Average
9.8
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Super plek. In de zomer nog leuker.
Zeer gastvrij. Alles er op en er aan.
We hebben het erg fijn gehad.


For improvement
Tomtom geeft niet de goede plek aan.
Maar de eigenaar staat met een zaklamp op de brug te zwaaien, dus het komt helemaal goed!!
review added by
Salomons from Vlieland, Nederland (17-11-2010)
Average
9
Price/quality
9
Hygiene
9
Service
9
Comfort
9
Location
9
Positive Experiences
Nous sommes vraiment satisfaits de l'acceuil qui nous été réservé.
En outre, la région de Reeuwijk est magnifique.

For improvement
le seul petit problème, les hôtes ne parlent pas le français, mais on arrive toujours à se faire comprendre
review added by
VOLPOET from BOULOGNE SUR MER, FRANCE (25-04-2009)
Average
9.6
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
10
Comfort
9
Location
10
Positive Experiences
Clean, bright, relatively spacious rooms. Gracious hosts, great with the kids. Beautiful location, not hard to get to main roads. Lovely breakfast. We had a wonderful time.
review added by
Jennifer Stiens from London, UK (06-04-2009)
Average
9.4
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
8
Location
9
review added by
Kunz from Rheinbach , Deutschland (28-09-2008)
Average
9.2
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
9
Comfort
9
Location
9
Positive Experiences
Excellent accommodation with all necessary facilities. Our 16 month old daughter loved viewing the chickens, goats, rabbits and especially Kobus the pig! The beds and pillows were extremely comfortable and our hostess was very friendly and provided useful local information and tips on good restaurants etc. Would highly recommend!

For improvement
None
review added by
Valerie Bredenkamp from Maidenhead, United Kingdom (06-09-2008)
Average
9.6
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
9
For improvement
geen
review added by
J. Onderwater from Almere, Nederland (27-08-2008)
Average
8.8
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
9
Comfort
9
Location
9
Positive Experiences
B&B situato in campagna con acqua tutt'intorno e collegato alla strada da ponticello. paesaggio molto bello. box cavalli modificati in camere confortevoli. proprietari molto gentili e disponibili. lo consigliamo a tutti. Anita e Michele Italia.
review added by
anita vogelzangs from asolo (tv) Italie, italie (25-08-2008)
Average
9.8
Price/quality
10
Hygiene
9
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
We hadden een luxe kamer geboekt maar helaas was die niet meer beschikbaar. We kregen een standaardkamer en een lekker flesje wijn als excuus. De verzorging was prima het ontbijt beter dan in een hotel, lekkere warme broodjes en van alles volop.

De gastvrouw kon veel toeristische tips geven, dat was heel fijn.

Een (h)eerlijk restaurant op loopafstand het kan niet beter.

For improvement
Als ik iets zou moeten bedenken is het "overboekt" zijn voor de luxe kamer, maar dat was helemaal geen enkel probleem toen we het "kippenhok" zagen. Nogmaals wij hebben het prima naar de zin gehad.
review added by
Wiekens (23-06-2008)
Average
9.4
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
10
Comfort
8
Location
10
Positive Experiences
We had two great adjoining rooms. The rooms were immaculate and clean with great beds. We had a wonderful dinner on the patio; food from the local grocery store was excellent. Marian and Cornelius were excellent hosts. Wonderful bicycles are available at the B&B for 4 Euro a day which provided a great adventure ride to Rotterdam. Jim, Pamela, & Patrick
review added by
Jim Wilson from Fairfax, USA (23-06-2008)
Average
10
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
review added by
anjo hintzen from geleen, nederland (16-06-2008)
Average
8.4
Price/quality
8
Hygiene
9
Service
9
Comfort
8
Location
8
Positive Experiences
Zeer gastvrij. Zalig ontbijt. Schone en frisse kamer en lekker geurende bedden. Locatie om heerlijk tot rust te komen. Leuke tips voor de omgeving meegekregen. Fietsen ter plekke gehuurd. Kortom, een aanrader!!
review added by
Roelofsen from Elst, Nederland (16-03-2008)
Average
9.8
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
Heel rustige omgeving, kraaknette bed and breakfast, heel vriendelijke eigenaar. Echte aanrader.
review added by
Boussery Gunter (16-08-2007)
Average
9.8
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
Positive Experiences
A beautiful place in the country, warm, family atmosphere, perfect service (breakfast + information provided). Definitely recommend!!
review added by
Miriam Jokelova (14-08-2007)
Average
9.6
Price/quality
10
Hygiene
10
Service
10
Comfort
8
Location
10
Positive Experiences
tout est parfait

For improvement
aucune
review added by
Latreille from St MEDARD, france (10-05-2007)
Average
9.8
Price/quality
9
Hygiene
10
Service
10
Comfort
10
Location
10
1 / 39